Huishoudelijke hulp

Merkt u dat het huishouden u te veel wordt? Wij helpen u graag bij het uitvoeren van huishoudelijke taken, om uw huis schoon en leefbaar te houden. U kunt van onze zorgverleners het volgende verwachten:

- Het bijhouden van het sanitair
- Het wassen van uw kleding e.d.
- Het verschonen van uw bed
- Het schoonhouden van uw gehele woning
- Het organiseren van het huishouden
- Het zorgen voor huisgenoten

Aanvraag en kosten
Heeft u behoefte aan huishoudelijke hulp? U kunt te allen tijde contact met ons opnemen. Wij willen u zo snel mogelijk verder helpen bij u aanvraag.

Wilt u onze huishoudelijke hulp vergoed krijgen? Dan heeft u een indicatie van uw gemeente nodig. Vanaf het moment dat de gemeente de beschikking heeft afgegeven, heeft u recht op ondersteuning in het huishouden. De kosten zullen vervolgens door uw gemeente vergoed worden. Let wel: u betaalt altijd een inkomens afhankelijke bijdrage, die geïnd wordt door het Centraal Administratiekantoor (CAK).

 

Thuiszorg

Met de Thuiszorg is al weer ruim 5 jaar een betrouwbare zorgaanbieder en werkt nauw samen met uw huisarts en/of ander specialist.

Lees verder »

Individuele begeleiding

Wij helpen u met het plannen van activiteiten, regelen van dagelijkse zaken, het nemen van besluiten en het structureren van de dag.

Lees verder »

Met de Thuiszorg

Thuiszorg door Met de Thuiszorg is aangenaam verzorgd worden in uw eigen omgeving. Met de Thuiszorg is voor iedere individuele cliƫnt een professionele en goed georganiseerde zorgaanbieder.

Lees verder »

Palliatieve zorg

Bent u of is een van uw naasten ongeneeslijk ziek? Ook in de laatste fase van uw leven heeft u recht op uitstekende zorg. Onze zorgprofessionals staan 24 uur per dag 7 dagen voor u klaar.

Lees verder »