Individuele begeleiding

Wij ondersteunen u in het zelfstandig functioneren. Wij helpen u met het plannen van activiteiten, regelen van dagelijkse zaken, het nemen van besluiten en het structureren van de dag. Daarnaast begeleiden wij u in het voorbereiden van gesprekken met instanties.

Samen met u en uw mantelzorgers zorgen we ervoor dat u praktische hulp en ondersteuning krijgt bij het uitvoeren van handelingen en vaardigheden die zelfredzaamheid tot doel hebben.

Aanvraag en kosten

Heeft u behoefte aan persoonlijke begeleiding? U kunt te allen tijde contact met ons opnemen. Wij willen u zo snel mogelijk verder helpen bij u aanvraag.

Wilt u onze individuele begeleiding vergoed krijgen? Dan heeft u een indicatie van uw gemeente nodig. Vanaf het moment dat de gemeente de beschikking heeft afgegeven, heeft u recht op begeleiding op maat. De kosten zullen vervolgens door uw gemeente vergoed worden. Let wel: u betaalt altijd een inkomens afhankelijke bijdrage, die geïnd wordt door het Centraal Administratiekantoor (CAK).

Thuiszorg

Met de Thuiszorg is al weer ruim 5 jaar een betrouwbare zorgaanbieder en werkt nauw samen met uw huisarts en/of ander specialist.

Lees verder »

Met de Thuiszorg

Thuiszorg door Met de Thuiszorg is aangenaam verzorgd worden in uw eigen omgeving. Met de Thuiszorg is voor iedere individuele cliƫnt een professionele en goed georganiseerde zorgaanbieder.

Lees verder »

Huishoudelijke hulp

Merkt u dat het huishouden u te veel wordt? Wij helpen u graag bij het uitvoeren van huishoudelijke taken, om uw huis schoon en leefbaar te houden.

Lees verder »

Palliatieve zorg

Bent u of is een van uw naasten ongeneeslijk ziek? Ook in de laatste fase van uw leven heeft u recht op uitstekende zorg. Onze zorgprofessionals staan 24 uur per dag 7 dagen voor u klaar.

Lees verder »