Nieuws

Speedate Vrijdag 18 mei!

De thuiszorg is een bijzondere tak van sport als het om zorg gaat. Het heeft een zelfstandig karakter en dit moet je aanspreken. Heb je ooit een opleiding genoten die zorg gerelateerd was of ben je in het bezit van een ander diploma behaald op niveau 3, 4 of hoger en/of ben je geïnteresseerd om je te laten om- of bijscholen naar één van de bovenstaande functies, dan nodigen wij je zeker uit om je vóór 17 mei 15.00 uur aan te melden voor één van de nog beschikbare plekken op de Speeddate - ochtend via hrm@metdethuiszorg.nl

Reageren via het contactformulier mag ook natuurlijk!

 Op zoek naar collega's.

Door de grote vraag naar zorg thuis en de uitbreiding van de bestaande zorgvragen zijn wij altijd op zoek naar leuke nieuwe collega's voor alle functies binnen onze orgnaistie.

Bent u of weet u iemand die graag zou willen werken in de thuiszorg, maar bent u niet in het bezit van de juiste diploma's? Wij kijken graag samen naar de mogelijkheden... Bel of mail ..wie weet wat we voor elkaar kunnen betekenen.

HKZ- kwaliteit

In spetember zijn we weer geaudit door Dekra. Voldoen we nog aan alle kwalitietseisen en/of werken we nog wel volgens de juiste protocollen? En is ons beleid op de juiste manier afgestemd op onze medewerkers en clienten? Met trots kunnen we melden dat we met glans zijn geslaagd. Iets waar we zelf niet aan twijfelen, maar het is fijn dat dat ook aantoonbaar is vastgesteld. Dank aan iedereen die zo hard heeft meegewerkt om dit mogelijk te maken en dat nog steeds doet!