De palliatieve zorg

Wij vinden dat u ook in de laatste dagen de regie zelf moet kunnen behouden. Samen met uw familie of mantelzorgers ondersteunen wij u daarin. Geeft u de voorkeur aan uw eigen omgeving? Met de juiste medische zorg, hulpmiddelen en persoonlijke aandacht staan wij voor u klaar wanneer u dat wenst. Als het u te veel wordt kunt u dit aangeven en doen wij een stapje terug. Uw levensopvatting en overtuiging zijn naast het leveren van zorg onze leidraad.

Overleg met ziekenhuis en huisarts
Wij werken nauw samen met uw huisarts of zorgspecialist en zijn een luisterend oor. Bereikbaar en dichtbij. Voor, door en met elkaar.

Thuiszorg

Met de Thuiszorg is al weer ruim 5 jaar een betrouwbare zorgaanbieder en werkt nauw samen met uw huisarts en/of ander specialist.

Lees verder »

Individuele begeleiding

Wij helpen u met het plannen van activiteiten, regelen van dagelijkse zaken, het nemen van besluiten en het structureren van de dag.

Lees verder »

Huishoudelijke hulp

Merkt u dat het huishouden u te veel wordt? Wij helpen u graag bij het uitvoeren van huishoudelijke taken, om uw huis schoon en leefbaar te houden.

Lees verder »

Met de Thuiszorg

Thuiszorg door Met de Thuiszorg is aangenaam verzorgd worden in uw eigen omgeving. Met de Thuiszorg is voor iedere individuele cliƫnt een professionele en goed georganiseerde zorgaanbieder.

Lees verder »