Servicediensten aan huis

We komen allemaal in een situatie waarin we behoefte hebben aan extra zorg, zowel jong als oud. Met de Thuiszorg zorgt ervoor dat u deze extra zorg ontvangt. De kapper, de pedicure, de klusjesman of tuinhulp zijn extra diensten die wij voor u kunnen organiseren. Let wel: deze diensten vallen niet onder de zorg vergoed vanuit de Wlz of ZvW.

Wij hebben onze extra zorgdiensten voor u op een rij gezet:

   
De kapper

Op verzoek neemt de kapper contact met u op voor het maken van een afspraak bij u thuis.

De pedicure

De gediplomeerde pedicure neemt contact met u op voor een afspraak bij u thuis.

Het bestellen van maaltijden

Indien gewenst kunt u aangeven maaltijden van Kievit of Apetito te willen ontvangen.

De klusjesman Onze monteur staat voor u klaar voor elke gewenste klus. Wij zorgen ervoor dat hij contact met u opneemt en zo snel mogelijk u langs kan komen.
   
De boodschappenservice

Kost het u voor veel tijd en energie om naar de supermarkt te gaan? Wij helpen u graag bij het doen van dagelijkse boodschappen. Het is aan u of u mee wilt of dat wij voor u op pad gaan.

Begeleiding bij bezoeken

Ziet u op tegen een bezoek of wilt u niet alleen? Wij gaan graag met u mee.

Budgetcoaching

Heeft u hulp nodig bij het invoeren van uw administratie of bij het beheren van uw PersoonsGebonden Budget? Wij hebben een onafhankelijke en betrouwbare budgetcoach.

De was- en strijkservice Onze samenwerkingspartner ‘Newasco’ wast en strijkt uw kleding. Staat de extra zorg die u zoekt er niet bij? Neem gerust contact met ons op.