Thuiszorg

Persoonlijke verzorging, verpleging en begeleiding

Met de Thuiszorg is al weer ruim 5 jaar een betrouwbare zorgaanbieder en werkt nauw samen met uw huisarts en/of ander specialist. De door ons geleverde zorg kunnen wij rechtstreeks voor u indienen bij uw zorgverzekeraar of de gemeente, maar uiteraard kunt u ook zelf de door u gewenste zorg rechtstreeks bij ons inkopen.

Wij zorgen ervoor dat u de deskundige hulp krijgt die u nodig heeft, zowel voor korte- als langdurige zorg. Of het nu gaat om Wijkverpleging, hulp bij persoonlijke zorg of ondersteunig thuis bij de huishoudelijke taken; Met de Thuiszorg kan u hierbij helpen. Ons werkgebied is Zuid-Kennemerland; dus van Haarlem t/m Bennebroek bent u bij ons in goed handen.

Specifiek voor kortdurende extramurele zorg in de regio ‘t Gooi verwijzen wij u door naar onze zusterorganisatie Cura Thuizorg. Woont u in de regio Amsterdam, Apeldoorn of Utrecht? Dan staat Royal Care Thuiszorg voor u klaar.


Persoonlijke verzorging

Heeft u een ziekte, beperking of last van ouderdom? Wij bieden persoonlijke hulp aan, zodat u de zorg krijgt die u nodig heeft en uw dagelijks ritme kunt behouden. De verzorging bestaat uit onder andere hulp bij het douchen, wassen, eten, aankleden en naar het toilet gaan. Daarnaast zijn onze verpleegkundigen betrokken, waardoor zij zich kunnen inleven in uw situatie. Met dit inzicht weten zij wanneer u welke zorg nodig heeft en hoeveel. Hierdoor kunnen zij ook met een gerust hart een stapje terug doen. Dat geeft u steun en zekerheid.

Verpleegkundige Zorg

Onze verzorgenden en verpleegkundigen zijn bevoegd en bekwaam in alle voorkomende (medische) handelingen thuis. Als u bijvoorbeeld een chronische aandoening heeft of na een operatie verpleegkundige zorg wenst, staan wij voor u klaar. Maar ook in meer complexere zaken kunt u onze verpleegkundigen oproepen. Denk bij deze voorbehouden handelingen aan het verzorgen van een drain, wondverzorging door middel van VAC-therapie of bij het verzorgen van een sonde.

Wij combineren medisch handelingen met verzorging en persoonlijke aandacht. Wellicht gaat de wond mooi dicht, maar voelt u zich thuis onzeker. Of krijgt u wel genoeg rust om thuis goed te herstellen? Onze verpleegkundigen staan klaar om uitleg te geven waar nodig. Wij houden goed contact met de behandelend arts en apotheek, zodat u weet dat u in goede handen bent.

Overbruggingszorg

Heeft u een voorkeur voor een opname in een zorginstelling, maar staat u daar op de wachtlijst? Met de Thuiszorg zorgt ervoor dat u ook in deze periode de benodigde zorg thuis ontvangt.

 

Met de Thuiszorg

Thuiszorg door Met de Thuiszorg is aangenaam verzorgd worden in uw eigen omgeving. Met de Thuiszorg is voor iedere individuele cliënt een professionele en goed georganiseerde zorgaanbieder.

Lees verder »

Individuele begeleiding

Wij helpen u met het plannen van activiteiten, regelen van dagelijkse zaken, het nemen van besluiten en het structureren van de dag.

Lees verder »

Huishoudelijke hulp

Merkt u dat het huishouden u te veel wordt? Wij helpen u graag bij het uitvoeren van huishoudelijke taken, om uw huis schoon en leefbaar te houden.

Lees verder »

Palliatieve zorg

Bent u of is een van uw naasten ongeneeslijk ziek? Ook in de laatste fase van uw leven heeft u recht op uitstekende zorg. Onze zorgprofessionals staan 24 uur per dag 7 dagen voor u klaar.

Lees verder »